Activiteiten

Wanneer zijn de meetings, en wat is de opzet?

Het ligt in de bedoeling ieder jaar twee bijeenkomsten te organiseren. Deze liggen doorgaans ergens in april en augustus.
De bijeenkomsten in april worden meestal gehouden aan de A27 ter hoogte van Nieuwegein bij het A&C restaurant. Het grote voordeel is dat deze centraal ligt en er een restaurant bij aanwezig is. Deze bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk!

IMG_5334

IMG_5348

 

 

 

 

 

 

Iedereen is dus welkom en met dit “open karakter” hebben wij al jaren veel belangstellenden mogen verwelkomen. De datum wordt van tevoren per e-mail en op de website bekend gemaakt en bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de eerstvolgende zondag.
De bijeenkomsten in augustus zijn meestal bij een dealer, een bedrijf of betreft een speciale activiteit of toertocht. Dit wordt zoveel mogelijk geprobeerd centraal in Nederland te organiseren.

Wanneer u geregistreerd bent, ontvangt u automatisch bericht wanneer er weer een bijeenkomst is. U bent zelf verantwoordelijk voor de gang van zaken, verandert u van adres, dan moet u dat ook doorgeven. Registratie is heel eenvoudig. Geef uw emailadres door aan info@mazdaclassics.nl.

Comments are closed.